Zonwering logo Vlaanderen Zonweringen logo

Zonwering Arnhem

Zonwering nodig voor uw woning in Arnhem omdat u last heeft van de warmte, opzoek bent naar meer privacy, of een oplossing zoekt tegen inbraak? Dan kunt u bij ons goed terecht! Vlaanderen Zonweringen monteert in Arnhem hoogwaardige zonwering voor een scherpe prijs.

Maak gebruik van onze diensten, bij Vlaanderen Zonweringen kunt u voor de regio Arnhem namelijk terecht voor al uw zonweringwensen zoals
zonneschermen, rolluiken, screens en Raamdecoratie zoals lamellen, rolgordijnen, jaloezieën etc.
Noem het maar op, en wij kunnen het leveren


Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vlaanderen Zonweringen levert in Arnhem zonwering van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig voor welk type zonwering ideaal is voor uw woning? U kunt gebruik maken van onze orientatie tool. Uiteraard mag u ook altijd bellen voor een afspraak in de showroom.

Gebruik onze oriëntatie tool

MOGELIJKHEDEN ZONWERING IN ARNHEM:

U kunt bij ons terecht voor tal van soorten zonwering.
Screens, Rolluiken, zonneschermen, markiezen, lamellen, rolgordijnen of jaloezien? Geen probleem. Handmatige bediening of liever toch elektrisch? Allebei mogelijk!

Zonneschermen Arnhem

Uitvalschermen

Denkt u erover om een zonnescherm te kopen voor uw woning? Om de warmte uit uit woning te weren is een uitvalscherm de ideale oplossing. Uitvalschermen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en bedieningen. Daarnaast is het doek zelf in een ruime keuze soorten en kleuren vekrijgbaar.

Bekijk hier onze uitvalschermen pagina voor meer informatie.

Terrasschermen

Heeft u last van de felle zon of teveel hitte tijdens de zomerdagen, maar wilt u wel gewoon lekker buiten kunnen zitten? Vlaanderen Zonweringen verkoopt en monteert terrasschermen in diverse uitvoeringen. Standaard gebruiken wij Swela zonnescherm doeken, vanwege de hoge kwaliteit van deze doeken.

Bekijk hier onze terrascschermen pagina voor meer informatie.

Rolluiken Arnhem

Rolluiken worden gebruikt tegen inbraak, licht, geluid en warmte/koude.

Een rolluik bestaat uit 3 belangrijke componenten; de rolluikombouw, rolluiklamellen en de rolluikbediening.
De rolluikombouw is verkijgbaar in een facetkap, halfronde kap en een geheel rondekap.
In rolluiklamellen zijn veel verschillende varianten en helaas ook een aantal die niet geschikt zijn voor de Nederlandse ramen.
Door onze jarenlange ervaring werken wij met 3 verschillende soorten rolluiklamellen; de multi-lamel, de verstevigde-lamel en de extraverstevigde-lamel.

Voor rolluiken zijn er een 5 tal veel gebruikte bedieningen te weten, koord, band, bandvertrager, motor met schakelaar en motor met afstandbediening

Bekijk hier onze rolluiken pagina voor meer informatie.

Screens Arnhem

Screens worden gebruikt tegen warmte en licht.

Een screen bestaat uit 3 belangrijke componenten nl. de screenombouw, screendoek en de screenbediening.
De screenombouw is verkrijgbaar in facetkap, vierkantekap, halfrondekap en rondekap.
De screenkap is verkrijgbaar in de maten 75,85,95,105 en 125 mm. ea afhankelijk van het type screenkap.
In screendoeken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en geschikt voor buitengebruik.

Voor screens zijn er een 5 tal veel gebruikte bedieningen te weten, koord, band, draaistang buiten, motor met schakelaar en motor met afstandbediening.

Bekijk hier onze screens pagina voor meer informatie.

Raamdecoratie Arnhem

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten raamdecoratie.
Waaronder: (duo) rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën, verticale lamellen, duettes, plisse, vouwgordijnen en shutters

Onze raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Jaloezieën (horizontale lamellen)

Vlaanderen Zonweringen levert (en monteert) zowel houten- als aluminium jaloezieën om de lichtinval en privacy van uw woning te beheren.

Sinds Januari 2019 zijn de jaloezieën elektrisch leverbaar met een accu motor met afstandbediening. De motor kunt u dmv een usb kabel opladen. Dit opladen gebeurd gemiddeld 1x per half jaar. U heeft de keuze uit : volledig elektrische jaloezie of alleen kantelbare elektrische jaloezie. Alleen kantelen is de voordeligste optie. De aluminium jaloezieën zijn leverbaar in 16,25,35 en 50 mm. De houten jaloezieën zijn er in de maten 25, 50 en 65 mm.

Verticale lamellen

Naast horizontale lamellen leveren wij ook verticale lamellen. Perfect voor elke kamer.Bekijk hier onze raamdecoratie pagina voor meer informatie.

Overige zonwering Arnhem

  • Markiezen
  • Zonneschermen
  • Knikarmschermen
  • Horren
  • Terrasoverkappingen

rolluiken in Arnhem screens in Arnhem zonwering in Arnhem

Vlaanderen Zonweringen is in Arnhem niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn onze zonneschermen, markiezen, rolluiken, screens en knikarmschermen medebepalend voor het straatbeeld van Arnhem!

brustor heroal rainbowsol somfy unilux velux zonnelux