Zonwering logo Vlaanderen Zonweringen logo

Zonwering in Tiel

Bent u op zoek naar zonwering in Tiel? Bij Vlaanderen Zonweringen kunt u terecht voor al uw zonwering wensen! Zou u graag een zonnescherm willen om de warmte uit uw woning te houden? Of zodat u tijdens de zomerdagen lekker op uw terras kan zitten. Bent u op zoek naar een oplossing voor inbraak of privacy, of heeft u last van het zonlicht, dan kunt u bij ons ook terrecht voor rolluiken, screens en vele soorten raamdecoratie waaronder lamellen, rolgordijnen en jaloezieen.

vlaanderen zonwering tiel

Hoge kwaliteit zonwering en service

Van plan zonwering voor uw woning in Tiel aan te schaffen? Maak dan gebruik van onze diensten! Bij Vlaanderen Zonweringen kunt u namelijk terecht voor al uw zonweringwensen zoals
zonneschermen, rolluiken, screens en Raamdecoratie zoals lamellen, rolgordijnen, jaloezieën etc.
Noem het maar op, en wij kunnen het voor u verzorgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Advies nodig?

Heeft u advies nodig voor welk type zonwering ideaal is voor uw woning? U kunt gebruik maken van onze orientatie tool. Uiteraard mag u ook altijd bellen voor een afspraak in de showroom.

Gebruik onze oriëntatie tool

MOGELIJKHEDEN ZONWERING IN Tiel:

U kunt bij ons terecht voor tal van soorten zonwering.
Screens, Rolluiken, zonneschermen, markiezen, lamellen, rolgordijnen of jaloezien? Geen probleem. Handmatige bediening of liever toch elektrisch? Allebei mogelijk!

Zonneschermen Tiel

Uitvalschermen

Denkt u erover om een zonnescherm te kopen voor uw woning? Om de warmte uit uit woning te weren is een uitvalscherm de ideale oplossing. Uitvalschermen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en bedieningen. Daarnaast is het doek zelf in een ruime keuze soorten en kleuren vekrijgbaar.

Bekijk hier onze uitvalschermen pagina voor meer informatie.

Terrasschermen

Heeft u last van de felle zon of teveel hitte tijdens de zomerdagen, maar wilt u wel gewoon lekker buiten kunnen zitten? Vlaanderen Zonweringen verkoopt en monteert terrasschermen in diverse uitvoeringen. Standaard gebruiken wij Swela zonnescherm doeken, vanwege de hoge kwaliteit van deze doeken.

Bekijk hier onze terrascschermen pagina voor meer informatie.

Rolluiken Tiel

Rolluiken worden gebruikt tegen inbraak, licht, geluid en warmte/koude.

Een rolluik bestaat uit 3 belangrijke componenten; de rolluikombouw, rolluiklamellen en de rolluikbediening.
De rolluikombouw is verkijgbaar in een facetkap, halfronde kap en een geheel rondekap.
In rolluiklamellen zijn veel verschillende varianten en helaas ook een aantal die niet geschikt zijn voor de Nederlandse ramen.
Door onze jarenlange ervaring werken wij met 3 verschillende soorten rolluiklamellen; de multi-lamel, de verstevigde-lamel en de extraverstevigde-lamel.

Voor rolluiken zijn er een 5 tal veel gebruikte bedieningen te weten, koord, band, bandvertrager, motor met schakelaar en motor met afstandbediening

Bekijk hier onze rolluiken pagina voor meer informatie.

Screens Tiel

Screens worden gebruikt tegen warmte en licht.

Een screen bestaat uit 3 belangrijke componenten nl. de screenombouw, screendoek en de screenbediening.
De screenombouw is verkrijgbaar in facetkap, vierkantekap, halfrondekap en rondekap.
De screenkap is verkrijgbaar in de maten 75,85,95,105 en 125 mm. ea afhankelijk van het type screenkap.
In screendoeken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en geschikt voor buitengebruik.

Voor screens zijn er een 5 tal veel gebruikte bedieningen te weten, koord, band, draaistang buiten, motor met schakelaar en motor met afstandbediening.

Bekijk hier onze screens pagina voor meer informatie.

Raamdecoratie Tiel

Bent u opzoek naar raamdecoratie voor in uw woning? U kunt bij ons terecht voor vele soorten raamdecoratie
Waaronder: (duo) rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën, verticale lamellen, duettes, plisse, vouwgordijnen en shutters

Onze raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Horizontale jaloezieën

Vlaanderen Zonweringen levert (en monteert) zowel houten- als aluminium jaloezieën (lamellen) om de sfeer en privacy van uw woning te verbeteren.

Sinds Januari 2019 zijn de jaloezieën elektrisch leverbaar met een accu motor met afstandbediening. U heeft de keuze uit: volledig elektrische jaloezie of alleen kantelbare elektrische jaloezie. De aluminium jaloezieën zijn leverbaar in 16, 25, 35 en 50 mm. De houten jaloezieën zijn er in de maten 25, 50 en 65 mm.

Verticale jaloezieën

Naast horizontale lamellen/jaloezieën leveren wij ook verticale jaloezieën. Perfect voor elke kamer.Bekijk hier onze raamdecoratie pagina voor meer informatie.

Overige zonwering Tiel

  • Markiezen
  • Zonneschermen
  • Knikarmschermen
  • Uitvalschermen
  • Horren
  • Terrasoverkappingen
rolluiken Tiel markiezen Tiel zonneschermen Tiel

Vlaanderen Zonweringen is in Tiel niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn onze zonneschermen, markiezen, rolluiken, screens en knikarmschermen medebepalend voor het straatbeeld van Tiel!

brustor heroal rainbowsol somfy unilux velux zonnelux