Ik zoek zonwering

U kijkt nu op onze website dus u bent opzoek naar zonwering. Bij producten kunt u zien welke diensten en producten wij leveren. Weet u nog niet zeker welke zonwering geschikt is voor uw woning? Dan kunt u gebruik maken van onze Oriëntatie Tool.


Informatie

Weet u welke zonwering u nodig heeft? Dat is mooi! Met de globale afmetingen (breedte en hoogte, kozijn tot kozijn) van uw ramen en eventuele foto’s kunt u online een prijsindicatie aanvragen.

Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom, voor meer informatie en om de producten te bekijken.
Twijfelt u over de maten of heeft u een bijzondere situatie? Dan kunt u
contact met ons opnemen voor een inmeetafspraak voor een prijsindicatie.


Inmeten en bestellen

Wanneer u akkoord gaat met het prijsvoorstel wordt er een definitieve inmeetafspraak ingepland. Onze expert komt bij u de exacte maten opnemen en de details doorspreken. Heeft u meerdere producten? Dan ontvangt u bij Vlaanderen Zonweringen volumekorting. U kiest de kleuren en alle specificaties en de uiteindelijke totaalprijs wordt berekend. Kwaliteit op maat voor een mooie prijs. Met uw goedkeuren wordt de bestelling geplaatst.


Levering en montage

Afhankelijk van het product (leverancier) en het seizoen ligt de levertijd tussen de 3-6 weken. Wanneer uw bestelling compleet is nemen wij telefonisch contact met u op om een montage afspraak te maken.


Betaling

Wanneer uw bestelling volledig en naar afspraak is gemonteerd ontvangt u van de monteur de factuur. Deze kunt u ter plaatste afrekenen met de pin of u maakt het achteraf over.

Vlaanderen Zonweringen | Westluidensestraat 26-28 Tiel | 0344-613 435 | www.vlaanderenzonweringen.nl

Hulp nodig?
close slider

HULP NODIG?

We helpen u graag verder...

Prijsaanvraag

Storingsmelding

Overige vragen